Doneren aan Stichting Chica

Je kunt aan Stichting Chica doneren door geld over te maken naar IBAN Rekeningnummer NL27 RABO 0102 1679 23

Je kunt veilig en snel doneren door rechtstreeks geld over te maken naar ons bankrekeningnummer. Je hebt zelf de controle en het gaat rechtstreeks zonder tussenstappen en extra kosten naar ons als Stichting.

PERIODIEK DONEREN
Wil je Stichting Chica vaker dan 1x ondersteunen. Stel dan een automatische overboeking in. Je hebt dan zelf de controle over hoeveel en wanneer. Ook stopzetten is dan heel gemakkelijk.

ONLINE DONEREN via o.a. iDeal
Je kunt Stichting Chica ook ondersteunen door online te doneren via het crowdfundplatform WhyDonate. Afrekenen gaat via iDeal of Creditcard. Omdat zij kosten maken voor het in de lucht houden van dit platform vragen zij wel om een “fooi” van minimaal 10% die bovenop de donatie komt.
Doneer via WhyDonate

KOOP BOUW- OF SCHOOLPAKKETEN via PayPal
In onze webwinkel kun je specifieke bouw- of schoolpakketten kopen. Afrekenen in deze winkel kan op dit moment alleen via PayPal.
Koop Bouw- en/of Schoolmaterialen