Bakmix Actie Stichting Chica 2022

Update: Bestellen via het online bestelformulier is niet meer mogelijk. Heb je bakmix(en) besteld. Dank je wel. We gaan de bakmixen bestellen en vanaf 28 november beginnen we met met de uitlevering. We houden contact.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse bakmix actie van Stichting Chica. Vorig jaar vertelde we dat de scholen in Oeganda bijna 2 jaar dicht zaten door de coronapandemie. Ook vielen die 2 jaar de inkomsten van evenementen weg. We hebben toen aangegeven dat we geld wilden inzamelen voor onder andere toiletten op de Unity School en Jehiel School. Beide zijn inmiddels mede door de bakmix actie gerealiseerd en het afgelopen jaar volop gebruikt, omdat de scholen nu al bijna een jaar weer open zijn. 

Waar zamelen we dit jaar geld voor in?

Dit jaar zamelen we geld in voor het bouwen van leraren huizen, opknappen van de keuken, schoolmaterialen, maandverband, uitbreiden van de boeken in de bibliotheek en meer inkomst genererende projecten (onder andere bijen houden en verkoop honing). 

Wie is Stichting Chica

Stichting Chica ondersteund de Unity School, Jehiel School en Lwala Meisjes school in Oeganda. Op dit moment ligt de focus op het bouwen/onderhouden/verbeteren van onder andere klaslokalen, voorzieningen als keuken, toiletten ed. en het aanschaffen van schoolmaterialen en maandverband om kinderen zoveel mogelijk een kans op onderwijs te geven. Daarnaast ondersteunen we in het zelfstanding blijven (worden) van deze scholen, door samen met het schoolbestuur/lokale community inkomst generende projecten, zoals bijvoorbeeld landbouw/boomkwekerij/naaiatelier, op te zetten. Met deze inkomsten betalen de scholen onder andere de algemene kosten en salarissen van het personeel.  

Gratis doneren

Winkel je wel eens online? Bij heel wat grote webwinkels ontvangt Stichting Chica een voor je gratis donatie mits je bestelt via doelshop.nl/chica Het zou ontzettend fijn zijn, als je ons ook zo zou willen steunen. 

Bestellen

Bestel online via het onderstaande formulier. Wordt het formulier niet goed weergeven klik dan hier..