Stichting Chica Bakmix Actie 2022

Het is weer tijd voor de jaarlijkse bakmix actie van Stichting Chica. Vorig jaar vertelde we dat de scholen in Oeganda bijna 2 jaar dicht zaten door de coronapandemie. Ook vielen die 2 jaar de inkomsten van evenementen weg. We hebben toen aangegeven dat we geld wilden inzamelen voor onder andere toiletten op de Unity School en Jehiel School. Beide zijn inmiddels mede door de bakmix actie gerealiseerd en het afgelopen jaar volop gebruikt, omdat de scholen nu al bijna een jaar weer open zijn. 

Ook dit jaar hebben we samen met het schoolbesturen weer mooie projecten voor de scholen in scholen in Oeganda gepland, om ze weer een stap verder te helpen.

Meer info en bestellen

Voor meer informatie over deze plannen en het bestellen van de bakmixen, bekijk onze speciale bakmix bestelpagina.