Partindag 2022: Samen is zo veel krachtiger

Partin: branchevereniging voor het Particuliere Initiatief

Samen kennis delen, creatief zijn en vooral van elkaar leren. Dat is wat je op school doet en waarom daarmee stoppen als je niet meer naar school gaat? Gelukkig zijn er netwerk bijeenkomsten zoals de jaarlijkse Partindag en de 2 jaarlijkse bijeenkomst van het Oeganda Platform. 

Gisteren (3 december) vond Partindag 2022 plaats in Nijkerk, waar wij als Stichting Chica ook vertegenwoordigd waren.

Met leuke leerzame workshops (wij waren aanwezig bij “Verandering begint bij jouw verhaal” en “Op expeditie naar nieuwe bestuursleden”), een Keynote van “Het Instituut van Briljante Mislukkingen”, grappige verhalen met een boodschap van “De Verhalenwerf” en natuurlijke veel netwerkmogelijkheden om andere particuliere initiatieven met hun eigen verhalen en projecten te ontmoeten, was het voor ons weer een erg leuke en waardevolle dag. We danken dan ook iedereen die daar aan bij gedragen heeft.