Decemberbakmixenactie – lekker voor jezelf én fijn voor “onze” scholen in Oeganda

Hallo supporter van Stichting Chica,

Gewoon. Een kleine reminder… daar was nog een mail van Stichting Chica… van een decemberbakmixenactie, waar je toen misschien niet direct tijd voor had? Je kunt nog tot 14 november een bestelling plaatsen middels dit formulier. 

We zouden het ontzettend waarderen, als je de moeite neemt om deel te nemen aan deze bakmixenactie!

Of heb je misschien niet zo zin in bakken met bakmixen en vind je onze actie daarom niet zo interessant? Bakmixen zijn ook een heel fijn cadeau voor een ander… Samen bakken kan zó ontzettend gezellig zijn… samen oppeuzelen zeker ook..

Misschien kunnen we je toch verleiden, om een bestelling te plaatsen? 

Sowieso al hartelijk dank voor je aandacht voor deze mail!