Doneer gratis

Doneer gratis aan Stichting Chica

De Goede Doel Shop

Gratis doneren door te shoppen bij jouw favoriete webshops!

Shop je wel eens online? Als je dit voortaan via chica.doelshop.nl doet, doneer je gratis aan ons doel zonder dat het je iets extra’s kost!

Je kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koop je uiteindelijk in de webshop zelf. Doordat je dat via onze pagina doet doneer je gratis aan ons doel.

Hoe werkt dit?

Je kunt dit doen door op Doelshop.nl “Stichting Chica” te kiezen of door via chica.doelshop.nl te shoppen. Bij iedere aankoop doneer je dan automatisch en gratis aan ons doel.

De Vriendenloterij is vriend van Stichting Chica

Samen winnen, samen iets goeds doen!

Bij de VriendenLoterij maakt u kans op prachtige prijzen, oplopend tot € 100.000,-. Bovendien kunt u vriend worden van onze stichting. Een lot kost € 12,- per maand.
Van die €12,- die het lot kost gaat €6,- per maand naar Stichting Chica.

Klik hier om mee te spelen voor Stichting Chica!

• U maakt kans op fantastische prijzen.
  • De helft van uw inleg gaat direct naar Stichting Chica en haar projecten in Oeganda.
  • Let op!! Ook hier geldt. Je speelt alleen mee voor Stichting Chica als je lid wordt via de bovenstaande link of onze code 9428 doorgeeft wanneer je een medewerker van de Vriendenloterij aan de telefoon hebt.
  • Je kunt onze code 9428 ook doorgeven als je al meespeelt. Neem daarvoor contact op met de Vriendenloterij. Wij kunnen dat helaas niet.

heb je vragen omtrent de vriendenloterij: Klik dan hier.. De uitslag vind je hier.