Jehiel School

Jehiel Christian Nursery and Primary School

Jehiel Nursery and Primary School is een school gelegen in een zeer afgelegen gebied binnen het Amuria District in het oosten van Oeganda. Op de school krijgen op dit moment tussen de 200 en 300 kinderen basisonderwijs.

De schoolkosten, salarissen en de schoolmaterialen worden volledig gefinancierd door de community. Echter de grashutten die nu dienen als klaslokalen zijn in slechte staat en moeten in de komende jaren vervangen worden door stenen. Hier heeft de community zelf niet voldoende geld voor.

Samen met stichting Projecten Soroti zamelt Stichting Chica geld in, om de nieuwe klaslokalen te kunnen bouwen.

Reeds gerealiseerde projecten op deze school.

• Verhuizing van huizen naar grashutten klaslokalen.
  • De bouw van voldoende latrines.
  • De bouw van een waterpomp voor drinkwater.
  • De bouw van klaslokaal 1 en 2.

Projecten waar nog geld voor nodig is.

• Klaslokalen 3 en 4.
  • Klaslokalen 5, 6 en 7

Help jij ons mee om de klaslokaal 3 en 4 af te maken? Dit kan door geld te doneren door middel van de support knop.

Zet je liever zelf een actie op. Lees er hier meer over.

Lees hier meer over de verhuizing en de bouw van de latrines.