Kinderschmink

Kinderschmink en Glittertattoos op uw feest of evenement?

Schminken

Eén van de manieren waarmee Stichting Chica geld inzamelt is het schminken van kinderen op markten, festivals, bedrijfsfeesten en kinderfeestjes in de achterhoek.

Organiseer jij een evenement, feest of markt en ben je op zoek naar een kleurrijke aanvulling en vermaak voor kinderen. Stichting Chica komt graag met haar vrijwilligers jullie kant op.

Glittertattoo

Altijd al een schitterende tattoo willen hebben. Stichting Chica maakt het mogelijk. Met een stoere of lieve glittertattoo ben je echt te gek. Samen met het schmink team is er voor elk kind wat moois en gaan ze met een lach naar huis.

Projecten Oeganda

Stichting Chica gebruikt de opbrengst van het schminken op evenement om haar projecten in Oeganda te financieren. We hanteren drie betaalmodellen.

• De bezoekers betalen zelf per kind voor het schminken of de glittertattoo.
  • Er wordt een vast bedrag per evenement afgesproken.
  • Een combinatie van de bovenstaande.

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op via de info knop of bel 0617544833.

Info aanvragen!
Ik wil graag informatie ontvangen over de volgende onderwerpen.
Stichting Chica gebruikt uw gegevens eenmalig om de door u opgevraagde informatie te verstrekken.