Stichting Chica Crew

• Functie: Voorzitter
  • Taken: Web & Media Crew, Move4Uganda, Projectmanager Oeganda, Fondsenwerven
  • Telefoon: +31 6 17 544 833

Onderwijs is kennis, kennis is ontwikkeling. Ontwikkeling is voor een land erg belangrijk en begint al bij de jongste generatie. Nadat ik zelf de handen uit te mouwen heb gestoken bij bouwprojecten in Kroatië en Italië, ben ik er achter gekomen hoe belangrijk directe hulp en korte lijnen zijn voor een project. Dit geld ook voor projecten op het gebied van onderwijs.

Een stichting en/of project zelf hoeft niet groot te zijn, om een verschil te maken. Rechtstreeks contact met de lokale community, een goed netwerk en de juiste samenwerkingen hebben hier een veel groter aandeel in. Ik hou ervan deze verbindingen te vinden en te maken, zowel in Nederland als in Oeganda of de rest van de wereld.

Elke keer als ik in Oeganda ben is het weer super gaaf om te zien, hoe de mensen, de projecten en het land vorderen. Nationale en internationale samenwerkingen die werken aan een prachtige toekomst voor het land. Hier sta ik elke dag met plezier en vol energie voor op. Om weer opnieuw onderdeel te mogen zijn van deze organisaties die samen van een project een succes willen maken.

Laatst aangepast opdonderdag, 16 juni 2016 20:29

Contact!
* Stichting Chica zal uw gegevens eenmalig gebruiken om contact met u op te nemen.