Jehiel School

Jehiel School: De bouw een jaar verder

Precies een jaar geleden deelden we onder andere deze foto van de bouw voor 2 nieuwe klaslokalen voor de Jehiel School. De oude waren aan vervanging toe, omdat ze van gras en leem zijn gemaakt en na drie jaar dusdanig verouderd zijn.

Sindsdien hebben wij in Nederland (Stichting Chica en Stichting Projecten Soroti) en in Oeganda niet stil gezeten. Er is geld ingezameld en er is verder gebouwd. Vier klaslokalen zijn nu zover klaar dat er les gegeven kan worden.

Richard en Evert hebben afgelopen weekend voor het vijfde lokaal materialen voor het dak ingekocht. In de komende weken zal ook dat lokaal aan de bovenkant waterdicht worden gemaakt.

Een mooi voorbeeld waar samenwerking met de juiste partijen toe leidt. Maar we zijn er nog niet.

Klaslokaal 1 en 2 zijn helemaal gereed. Aan klaslokaal 3,4 en 5 moet nog het een en ander gebeuren. Dit is o.a.

• Kozijnen, ramen en deuren moeten nog geplaatst worden
  • Er moet nog een vloer gemaakt worden in lokaal 5
  • De muren van lokaal 3,4 en 5 moeten nog aangesmeerd worden en geschilderd.

Lijkt het je ook leuk om een deur, raam, pot verf of een zak cement bij te dragen. We kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Ons ondersteunen kan door online te doneren of door een door jou gewenst bedrag over te maken naar NL27 RABO 0102 1679 23 t.n.v. Stichting Chica.

Laatst aangepast opwoensdag, 19 april 2017 12:04